dimecres, 9 d’abril de 2014

QuàsArbekaEl cap de setmana del 5 i 6 d'abril, La Petjada del Secà vam acollir el Quàsar de la Demarcació Nord-Occidental.


 El Quàsar és una trobada de caps de tots els agrupaments de la demarcació per tal de fomentar el voluntariat, compartir recursos, fer caliu i participar en decisions i debats d'alguns temes actuals que afecten a la demarcació.


Durant el matí vam estar fent una lliga de futbol entre agrupaments a les pistes. L'agrupament guanyador va ser l'AEiG Terra Plana de Belianes.
Per la tarda vam estar fent diferents activitats als patis de les escoles. El bon dia, l'espai i la bona predisposició de tothom va fer que la tarda fos molt productiva i agradable.


Després d'un bon entrepà de llangonissa i una deliciosa macedònia, vam fer un joc de nit al Centro i pels seus voltants. La festa va començar passada mitjanit amb la fantàstica actuació de Pim Pam Dale Maraca i un concert del grup The Targarians.


El dia va ser genial i tot va anar rodat! I això va ser possible, especialment, gràcies a l'ajuda activa de la comissió de pares i mares del cau i al suport logístic de l'Ajuntament.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser una bona jornada de treball amb aportacions noves i variades!! M'ho vaig passar molt bé!!

Eva ha dit...

Els excaps també ens ho vam passar molt bé! TOT UN ÈXIT! Felicitats*

Wiri Wiri ha dit...

quina patxoca!!!!