diumenge, 13 d’octubre de 2013

Tot i la fresqueta de la tardor.... Hem fet la Sortida d'inici de cursAquest any hem marxat tots junts a Ivars d’Urgell de Sortida d’inici de curs!! En arribar allí, i després de descarregar les motxilles vam esmorzar tots junts a la plaça del poble per agafar moltíssima energia per tot el dia! Seguidament, van arribar els caps medievals per tal de començar la guerra, ja que algú va matar al Rei i algun regne havia de continuar manant. A la tarda, es van fer una sèrie d’activitats per veure qui guanyava la guerra, perquè no podia ser que no hi hagués ningú que manés al poble.
Després de berenar, unes bones magdalenes amb xocolata va arribar un dels moments més esperats, el Pas de Branca. Els comiats i benvingudes de tots aquells nens i nenes que deixen la branca i que comencen un nou repte en una altra, i els que comencen per primera vegada al cau, van ser uns moments emotius i bonics....
A l’hora de sopar ens van arribar dos cuineres la mar de maques i de qualitat! Quin sopar més bo que ens van fer!
Després de sopar, la gresca va continuar! Un joc de nit de córrer, competir un equip contra l’altre, amb proves, preguntes,... La nit va acabar amb una cançó per anar a dormir.  
Diumenge, començàvem el matí amb un altre clàssic, xocolata desfeta ben calenta per poder tenir força per poder fer la descoberta. Però,..... abans d’anar a fer la descoberta va aparèixer la princesa, la filla del Rei i ens va confessar que va ser ella la qui va matar al seu pare, ja que no volia que els Castors visquessin al canal, els Llops a les costes, els Ràngers a la Capella i les Caravel·les a Santa Caterina, sinó que volia que tots fóssim iguals i estiguéssim units, i que ningú fos superior a un altre. Desprès d’això, vam començar ja la descoberta pel poble, i ben bé que ens ho vam passar.
En definitiva, un cap de setmana intens i rodó que tothom va valorar molt positivament!!!3 comentaris:

Anònim ha dit...

El Nil s'ho ha passat "pipa" a la seva primera sortida del CAU!! i m'ha explicat molt content el pas de branca! Gràcies per fer-ho possible!! Sou genials!

Sarai ha dit...

Gràcies a vosaltres també per formant part!

Unknown ha dit...

Esteu espectacularment guapos!!!