diumenge, 7 d’abril de 2013

Trepitjades

Dimecres de Setmana Santa, amb la lluna plena il·luminant els camins que voregen Arbeca, vàrem acollir a caps de la Demarcació NordOccidental, infants, joves i les famílies de l’agrupament per fer un raid pel terme.

Per la tarda, infants, joves i famílies van anar caminant fins a la Font de la Juliana, tot fent diferents parades per llegir i reflexionar sobre alguns contes.


Mentre uns caminaven, el foc cremava per fer la carn a la brasa.


A les 21h començava el sopar de germanor amb un centenar de persones. Les famílies del cau ja havien tornat de caminar i els caps dels diferents agrupaments de la demarcació agafaven forces per començar la caminada a la llum de la lluna.

Just havent acabat de sopar, vam emprendre el camí en direcció a la fortalesa ibèrica dels Vilars. En petit grups i il·luminats per la lluna, l’aventura ens va portar molts moments de reflexió que vam poder compartir amb els nostres companys.


Com cada any, han estat moments de tranquil·litat i reflexió compartits amb caps de molts agrupaments diferents. Moments que ens ajuden a agafar aire fresc i continuar caminant cap al nostre horitzó!

1 comentari:

Sarai ha dit...

Va ser un dia molt entretingut i profitós.