dissabte, 20 d’abril de 2013

BOOM XL!


El 13 i 14 d'abril, els escoltes i les guies dels agrupaments de la Demarcació Nord Occidental de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i de la Vegueria de Lleida d’Escoltes Catalans van fer una trobada que acollia l’AEiG Pintor Viladrich de Fraga.

Al llarg dels dos dies es van realitzar un seguit de dinàmiques lúdiques i formatives per a tots els nens, adolescents i caps, i també amb la gent fragatina que es van apropar a les activitats que es realitzaven en diferents espais públics. En aquesta ocasió el fil conductor era el món dels romans. L'objectiu: una millor comunicació i coneixement entre els Agrupaments i els seus membres. Aquesta activitat és una de les moltes que al llarg de l'any es programen des de la Demarcació i des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. I més en aquest any que es celebra el 40è aniversari de la nostra Demarcació Nord-Occidental.

“BOOM BOOM BOOM, sempre a punt, BOOM BOOM BOOM això és un super BOOM! BOOM BOOM BOOM, per molts anys, BOOM BOOM BOOM això és un super BOOM!”

La Petjada i va anar amb moltes ganes de passar-s'ho bé i així va ser!
Aquí en teniu una petita mostra:

2 comentaris:

Sarai ha dit...

Boom, boom, boom, sempre apunt!!!

Unknown ha dit...

Va ser mooooolt gran!!! Aquest cap de setmana quedarà a la memòria de molts de nosaltres!!