dimarts, 6 de novembre de 2012

Amb el fred, arriba la sortida d’inici de curs!!

Aquest any hem marxat tots junts a Verdú! Només arribar ja ens vam trobar un cap-robot de la Petjada de l’any 3.000 amb dos nenes de la seva branca! Estaven d’excursió d’inici de curs al passat, és a dir, al 2012! Eren molt curiosos els tres... parlaven estrany, deien coses estranyes... però ens ho van fer passar molt bé!

A Verdú vam tenir la sort de fer tota una tarda de cau amb tot l’AEiG Marinada!! Érem molts fent sarau i xerinola a la plaça del poble! Com que som uns desvergonyits tots plegats, va ser una tarda genial!! I encara que el vent bufava fort i fred, el caliu entre agrupaments era molt més fort!

Després va venir l’esperat moment: el pas de branca! Els comiats i les benvingudes de tots aquells que deixen una branca i que comencen un nou repte en una altra! Moments bonics i emotius...

Per sopar vam tenir tres cuineres de qualitat! El sopar a taula a l’hora i un menjar boníssim! Tothom se’n va llepar els dits!!

Després de sopar, la xerinola no va parar!! Un joc de nit amb proves, cançons, preguntes força difícils i, sobretot, molta gresca!! Malgrat algú ja s’anava adormint per les cadires... el dia havia estat llarg i dens...

Abans d’anar a dormir, vam fer un encanteri que aquí no podem explicar... però que de ben segur ens va ajudar a dormir més tranquils! I així agafar forces pel diumenge!!

Començàvem el dia amb un altre gran clàssic: la xocolata desfeta que estava mooolt calenta!! I com les sorpreses no paren, ens vam dirigir a una bodega de vi on ens van explicar tot el procés del vi, des que arriba el raïm en carretes fins que surten les botelles etiquetades!

En resum, va ser un cap de setmana rodó! Que tothom va valorar molt positivament!! I que ens va engrescar per començar el curs amb molta motivació per tirar endavant tots els projectes que ens proposem!

3 comentaris:

Eva ha dit...

Quina actualització més xula! ESTÀ MOLT BÉ, ESTÀ MOLT BÉ, ESTÀ MOLT BÉ!*

Eduard ha dit...

Genial l'actuació del robot !!! millor impossible !

Unknown ha dit...

Felicitats !!!! Passeu-ho força be!!!