dijous, 14 d’abril de 2011


Com segurament ja sabeu, fa cinc anys que l’Associació Juvenil La Petjada del Secà està oferint un espai
educatiu de trobada entre infants i joves compromesos amb els valors del respecte, l’honestedat, la solidaritat, la tolerància, el diàleg, la interculturalitat i la sostenibilitat. En cinc anys són molts els projectes que hem engegat, ens hi hem sumat o hi hem participat. Molts indrets descoberts i móns explorats. Però el que ens agradaria celebrar ara que fem cinc anys és la xarxa humana que s’ha creat.

Des del moment zero, han estat varies les persones que han donat suport a un projecte educatiu impulsat directament per joves. Ja sigui des de l’ajuda més pràctica a la més logística. Però el que realment ha creat una autèntica xarxa social i ha fet possible la realitat d’aquest projecte, és la confiança dipositada en el projecte i en els que hem anat desenvolupant-lo.

Per tot això, aquest dissabte 16 d'abril posem en marxar tot un dia de celebració, especialment destinat a totes les persones que durant aquests cinc anys han estat vinculats a l'entitat.

Les activitats al llarg del dia són varies i diverses: cercavila, caminada, dinar, animació, gimcana... tot a l'estil més cauil!

I perquè la teoria no falti, diumenge 17, a les 21.00h tindrà lloc la conferència sobre el lleure a Catalunya, a càrrec de Miquel Àngel Essomba.

Esperem veure les vostres cares!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=VyMLSJwehyI

núria ha dit...

Ja han passat 5 anys, i encara continuem al peu del canyó com aquells primers dies que perdudes entre mil dubtes, però plenes d'il·lusions, començavem a caminar.

Ja han passat uns 5 anys plens d'alegria, d'aventures i experiències que ens han enriquit com a persones i com a grup.

Ja han passat 5 anys que ens enforteixen per continuar-ne 5 més. Per enforntar-nos als entrebancs i continuar fent camí...