dijous, 10 de març de 2011

Hi ha 5 calçots damunt de la graella, però si un calçot es cremés per mala sort...


Un any més, la calçotada del cau ha estat tot un èxit.

Quan arriba el març tots sabem que s’apropa la gran calçotada del cau. El passat dissabte 5 de març va ser el gran dia esperat. Com ja és costum, ens vam reunir tots a la Plaça del Toll i des d’allà vam començar la caminada fins a la cabana del Llàtzer.

Durant el matí vam aprofitar el dia primaveral que feia i vam fer una gran gimcana per conèixer tots els agrupaments que formen part de la Demarcació Lleida, Solsona, Urgell. Després de fer totes les proves podem assegurar que totes les nenes i nens del cau coneixen tots els fulards i noms dels agrupaments de la Demarcació a la perfecció. Un cop acabades totes les proves ens vam reunir per grups per tal d’intentar trobar un nom nou per la Demarcació.

Després d’això va arribar el gran moment: menjar els calçots! Realment no sé què és el millor de menjar calçots: La salsa? Els calçots? Què et pots embrutar totes les mans?

Durant el dinar, alguns feien competició per mirar qui es menjava més calçots; d’altres, era la primera vegada que tastaven els calçots; i, d’altres només tenien feina a sucar el pa a la salsa.

Quan tots vam estar prou tips vam continuar jugant entre les oliveres, vam fer la revisió i vam reemprendre la marxa cap a Arbeca.

Ara només ens queda esperar fins l’any que ve per tornar a poder cantar allò que diu: Hi ha cinc calçots damunt de la graella, però si un calçot es cremés per mala sort...

5 comentaris:

Sarai ha dit...

Hi han 4 calçots damun de la graella (bis) però si un calçot es cremes per mala sort....

Em penso que a la calçotada disfrutem més els caps que els nens!

Sarai ha dit...

sigui com sigui sempre acabe sent genial!

annamaria ha dit...

m'encanta la foto!

i em van encantar més els calçots! es nota que qui els va fer en sabia!

Anònim ha dit...

Ho he trobat a faltar... aquest any m'he quedat sense probar calçots

Airy

Anònim ha dit...

pd: a la foto esteu guapissims