divendres, 17 de desembre de 2010

acaballes d'un primer trimestre


El primer trimestre arriba a la seva fi! I és moment de recordar tot el que hem fet en aquest!

Una de les principals tasques a fer els primers mesos de cada curs és treballar la coneixença entre els/les participants de cada branca. Fet que es tracta amb èmfasi en aquest període però que no cessa mai.

Després del pas de branca (on els que abandonaven les branques es despedien i els que es quedaven donaven la benvinguda als nous), tots ens hem anat situant dins la nostra branca.

Ara les branques estan consolidades i això és el fonament necessari per començar a treballar els objectius anuals.

I tot això està molt bé i és molt interessant, però segur que voleu saber QUÈ hem fet durant aquest temps, oi?


Bé, doncs a grans trets podem dir que vam fer una super parada de pastissos per la fira on les mares i pares ens van cuinar delicioses obres d'art que vam anar venent al llarg del matí fins que ens vam quedar amb la parada buida!

Ah! I sabeu que vam fer els Ràngers i Noies Guies? Els grans del nostre cau van fer un cau conjunt amb els R/NG del cau AEiG Terra Plana de Belianes. I crec que algun fins i tot va acabar la tarda amb un fulard que no era els seu...

Bé, i amb tot això, els Castors i Llúdrigues estan descobrint móns nous... esperem que algun dia ens expliquin quins descobriments han fet!

Els Llops i Daines sempre volten pel cau amb barrets! Deu ser que tenen fred al cap! (esperem també que ens ho expliquin algun dia...)

I per acabar, els caps, que no fan vacances, continuen treballant per coses tant interessants com el Cinquè Aniversari o la recent incorporació a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.


Això és un no parar!

2 comentaris:

una que no permetrà que surtin telaranyes al blog ha dit...

publicació del cau de Belianes:

http://aeigterraplana.wordpress.com/2010/12/12/els-rangers-i-les-noies-guies-hem-anat-a-arbeca/#comments

núria ha dit...

Uauuuu!!!! quantes coses en tant poc temps!

Les que no estem aquí, agraïm molt que el blog ens vagi donant pinzellades del "que es cou al cau", ja que és una manera de sentir-nos més aprop i de viure des de la distància la moguda cauera arbequina.

Una abraçada! i fins aviat