dimecres, 21 d’abril de 2010

Una primavera a l'aire lliure


Ja fa vora 4 anys del naixement de la Petjada del Secà, i el seu ritme continua sent tant estrepidant com el del primer dia! Aquest segon trimestre ha estat ple d’activitats que han volgut donar la benvinguda a la primavera, que ens ha permès gaudir de l’aire lliure, el sol, els ametllers florits, els camins garriguencs, els calçots de la temporada, etc..

La primera activitat que vam fer va ser la calçotada tradicional de La Petjada del Secà, en la què totes les branques ens ajuntem per embrutar-nos les mans de cendra dels calçots cremats. Aquest any vam anar a la Font Vella de les Borges Blanques. Els C/LL i els LL/D hi anaren caminant, i els R/NG i els P/C amb bicicleta. Allí, ens hi esperaven les dos presentadores de televisió més famoses d’Itàlia, que vingueren per caçar els talents de la Petjada! Però després d’un seguit de proves molt divertides, s’adonaren que totes les persones allí presents tenien el seu propi talent en el seu interior, i que no hi havia ningú millor que cap altra persona.


La calçotada la vam acabar creant una fita molt gran amb les pedres que cada noi/a afegia, amb la intenció de començar un nou camí a seguir, que finalitzarà amb els campaments.

Però aquest camí iniciat amb la fita ha fet altres parades: totes les branques han fet una sortida per començar a acostumar-se a caminar amb la motxilla a l’esquena, per tal de que a campaments hi anem ben preparats tant física com psíquicament.

Els castors i les llúdrigues van anar a Vallclara, on s’ho van passar d’allò més bé!

Els Llops i les Daines van ser els més autosuficients de tots perquè van anar a Belianes caminant i l’endemà també van tornar caminant! Està comprovadíssim que els LL/D estan ben preparats per encarar uns campaments com pertoca.

Les noies guia, els rangers i els pioners van anar a La Pobla de Cérvoles! Els P/C van marxar des d’Arbeca caminant, i després de 33’5km , havent passat per la Floresta, l’Albi i St. Miquel de la Tosca, van arribar a la Pobla de Cérvoles, molt cansats, però ben orgullosos de tot el camí que havien deixat enrere. Els R/NG van sortir des de l’Albi per arribar a la Pobla de Cérvoles, on es trobaren juntament amb els P/C. I l’endemà, tots junts, vam emprendre el camí de la Transllena, en la què vam observar les vistes del Montsant, de les muntanyes de Prades i de les Garrigues.

En definitiva, ha sigut una primavera ben entretinguda, i ens hem carregat les piles per seguir caminant i arribar plens d’energia als campaments!

9 comentaris:

anna maria ha dit...

m'encanta l'article!!! valia la pena esperar tants dies... xD

Totes les branques hem estranat la primavera, però aquest any sembla que el sol juga a fet i amagar i el temps pren direccions estranyes...

Ara, emprenem tercer trimestre amb els campaments a primera línia dels nostres pensaments!!

Anna G. ha dit...

Estic d'acord amb tu Anna, m'ha encantat l'article. Molts petons.

nora ha dit...

A mi també m'ha agradat molt l'article.

núria ha dit...

ha sigut una primavera genial!!!
a seguir així, gent!

salut!

anna maria ha dit...

ha sigut??? si tot just ara comença la primavera!

Wiri Wiri ha dit...

hihihi, ok... està siguent una primavera genial!!!!!!!!!

anna maria ha dit...

hi ha algo que no em quadra...

jo fa un munt que no actualitzo, però per l'ordre de la llista, hauria de fer poc...

però bé, ara a qui li toca?

nuria ha dit...

Al roger (jo em vaig adelantar!!!)

núria ha dit...

Al roger... (jo em vaig adelantar!)