dissabte, 10 de gener de 2009

Misatge per als caps

Si jo conegués un munt de jocs, sabés explicar històries i contes i també molts acudits,... però no estimés, seria com un anunci de la tele, ple d’aparença però buit de contingut.
Si jo fos un constructor de cabanes genial, pogués muntar una tenda amb els ulls tancats, en sabés un tip de muntar instal·lacions, i conegués tots els trucs de la supervivència,... però no estimés, de res no em serviria.
Si jo fos un cap que porta un munt d’anys al cau, la gent em conegués, tingués un munt de càrrecs, hagués fet un munt de feina,... però no estimés, no seria res.
El qui estima és pacient, és bondadós; el qui estima no té enveja, no és altiu ni orgullós, no és groller ni egoista, no s’irrita ni es venja; no s’alegra de la mentida, sinó que troba el goig en la veritat; tot ho excusa, tot ho creu, tot ho espera, tot ho suporta.
Als teus nens i nenes, i als que fan de cap amb tu: ESTIMA’LS!!! i seràs molt més que un cap: seràs un amic.

6 comentaris:

La Petjada del Secà ha dit...

Missatge pels caps perque encara que ha vegades ens costi engegar la maquina, ens enfadem, els nens no ens facin cas... no ens oblidem de lo més important!

Anims per al segon trimestre!!!

sarai

Anònim ha dit...

oooooh! que maco i que cert!

Anònim ha dit...

Molt bé!

si si! no ens hem d'oblidar d'aquesta cosa que és ESTIMAR!

Ben dit!

ptns

Anònim ha dit...

Hola petjada!=)
res me paso com sempre,
pero no ai llegit aquesta noticia, fa una mica de mandra..MASSA MANDRA!=)
Bueno no tinc teemps:)
Adeeeu(KK)

Anònim ha dit...

Molt encertat el missatge i directe al gra.
Apa estimar es el millor que es pot fer

Anònim ha dit...

però tot i això, no creieu que estimar a algú porta també a la gelosia? per por a perdre aquella persona? o sou realment tant liberals?