dissabte, 31 de gener de 2009

La Petjada sense llum


El dissabte 24 de gener, el dia de la ventada, la Petjada del secà va tindre d'improvistzar el cau, ja que no disponiam de llum per realitzar les activitats que teníem preparades.


Barem fer unes activitats separades, per no perdre la dinàmica, i després els llops i daines varen anar a la sala dels castors i llúdrigues. Allí vam fer diferents jocs. Un d'aquets jocs era el joc de les cadires al bebés, es a dir, trèiem cadires perè no s'eliminava a la gent, consisteix en esta tots damunt de la cadira. Així dons vam aconseguir estar damunt de dos cadires més de 13 persones!!


I l'altre joc conjunt tractava de fer una "foto" es a dir, un grup barem posa'ns en una posició quiets m'entres l'altre observava be tots els detalls, desprès el grup que observava sortien fora i el grup de la "foto" canviava una postura o qualsevol part del cos d'una sola persona; l'altre grup tenia que descobrir quina era la única diferencia que avien cambiat.


Ens ho vam passar molt be!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sii qe hoos hoo paaseeu bee!
Ja parlaareeeem=)

Anònim ha dit...

Si la veritat ens que ens ho vam passar molt bé sense llum vam fer un caliu i ens vam fer un tip de riu almenys jo

Anònim ha dit...

que xula aquesta manera de jugar al joc de les cadires!
i pel que veig hi han dos caps que les van eliminar, no? xD

Anònim ha dit...

No anna la noemi i la sarai estan dins d'aquest grup sols que com compendras en una sola cadira tanta gent no es veu be qui integrants i havia en el joc de cooperació

Anònim ha dit...

jejeej! que bones!!!

Molt xulo el joc de la cadira però al revès! molt intersseant i educatiu!!!

Venga, ànims pels pròxims caus, que segur que seran tant o més xulos!!

muaks

Anònim ha dit...

el pròxim dia que hi jugueu m'aviseu!! ;)