dijous, 13 de novembre de 2008

Un any més amb el Correllengua

El passat dissabte dia 8 vam celebrar un any més el Correllengua al nostre poble. Els grallers La Revolta i La Petjada del Secà, juntament amb algunes associacions de la població, vam organitzar una sèrie d'activitats que van omplir tota la jornada.
Durant la tarde, els més menuts van pintar un mural mentre la resta de nens i nenes jugaven a un trivial un xic peculiar.A continuació, i després d'atiborrar-nos de xocolata desfeta amb coca, els més valents van seguir el cercavila per alguns dels carrers del poble tot gaudint d'un espectacle amb foc, gegants i música dels grallers.Un cop al centro, es va fer la lectura del manifest a càrrec del president de l'orfeó l'Harmonia i després el mateix orfeó va oferir un petit concert. Abans de començar a sopar es va fer una ballada de sardanes per anar obrint boca.


Després de gaudir d'un bon àpat català, un gran concert va ser l'encarregat de clausurar un dia ben complert.


El ritme d'Stereòffon's, la música d'El Belda i el conjunt Badabadoc i la rumbeta de La Terrasseta de Preixens van animar el bon ambient del Correllengua 2008.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Eis!

De qui són les fotos?? la Clara en busca per la Borrassa.

Ja ho vaig mencionar a l'article anterior, però bé... el correllengua va estar moolt bé, esperant poder repetir-ho durant molt de temps

Anònim ha dit...

la veritat es que va estar genial i tot va anar sobre rodes.
m'he permes de inseri una foto del belda i companyia ja que veig que ningu tenia cap foto

enveiem el proxim cau

Anònim ha dit...

Ei family... les fotos les té la Nora i en té un bon piló... aquet cap de setmana no ha baixat però pel pròxim li puc dir que les porti i els hi passem a la Clara per la borrasa..

AIRY

Anònim ha dit...

hello!

me'n alegro de que anés tot tant bé!! la veritat és que em va saber molt greu no ser-hi, però ja se sap que en aquesta vida s'ha d'escollir!

Felicitats per l'organització!!

muaks

Anònim ha dit...

L'esforç es va veure recompensat per lo que va arribar a gaudir la gent.
venga fins l'any vinent.
I ara a treballar per la fira.

Anònim ha dit...

noo i eraa!

Jajjaa,,estavaa amb les amigues,,

aQeell diaa!
JAJA*

/neereaaa/