dijous, 30 d’octubre de 2008

RECEPTA PER UN BON CAP DE SETMANA


INGREDIENTS:

300g d’energia
2 cullerades soperes de motivació
1 polsim de música
Salsa prèviament preparada de responsabilitat i cooperació
156,48g de ganes de passar-s’ho bé
½ dotzena de jocs de coneixença
1 got de simpatia (apartant-ne la vergonya)

UTENSILIS:

1 recipient acollidor
Culleres de colors per poder ajuntar-ho tot

PREPARACIÓ:


Escollim un recipient força acollidor (com Calaf) on hi ficarem l’energia, la motivació, la música, la salsa de responsabilitat i cooperació, les ganes de passar-s’ho bé, els jocs de coneixença i la simpatia (recordem que hem de deixar la vergonya a part). Fem una bona barreja amb les culleres de colors i obtenim una massa compacta.

PRESENTACIÓ:

Es pot presentar amb jocs de coneixença, descobertes pel poble, jocs de confiança, vetllades, excursions, tallers de passa fulards i d’atrapasomnis, revisions verdes i amb polsim de música per damunt (coleu-la abans, perquè depén com pot fer ploure).


7 comentaris:

Anònim ha dit...

El cap de setmana passat vam seguir totes aquestes instruccions, i crec que va funcionar força bé!
Fins i tot vam colar la música per a que no plogués!!! I així va ser, un cap de setmana asolellat com cal!

Petonets

Anònim ha dit...

Aquesta recepta és mooolt bona, la vàrem provar tots junts aquell cap de setmana i ningú li va fer ganyes! Crec que és un primer plat molt adequat per començar l'any al CAU.
Ara falta el segon plat i les postres sempre tant esperades, ja siguin folces o salades.

Bon profit!

Anònim ha dit...

va ser un cap de setmana genial que vam passar tots junts gaudint de la companyia, el caliu, les ganes...
encara falte el plat fort...prepareu-se!!

sarai

Anònim ha dit...

Pels que no vam vindre va ser una enveja molt gran però desitjo que per la sortida de final de curs pugui venir i sino enjegare a pendre pel sac els examens una experiencia aixi no s'oblida mai

Anònim ha dit...

Mmmmm! Bocatta di cardinale!! Quina bona pinta que fa això! Segur que encara us llepeu els dits ara... amb el vostre permís me l'apunto al meu llibret de receptes preferides... de ben segur que ni el mateix Ferran Adrià té una recepta tant original i elaborada com aquesta!

Endavant i no pareu mai de deleitar amb delicioses receptes com aquestes!

Una abraçada!

Dani.

Anònim ha dit...

Va ser un cap de setmana genial!!!! Crec que tots i totes vam disfrutar mooolt, tots de diferent manera, es clar.

Espero que es repeteixin, perquè un cop proves tan deliciosos menjars, les ganes de tornar-los a provar no deixen de rondar els nostres ventres.

Una manera genial de començar un curs amb moltes ganes!

Anònim ha dit...

una excursio inolvidable!!!!







(casi k plou!!!!!)