dimecres, 2 d’abril de 2008

ESTEM A PUNT!

Ja falta poc, el nou local està quasi a punt per poder-lo utilitzar. Alguns caps ja han anat a veure'l i els ha agradat molt i molt.

Tant bon punt poguem disposar d'ell farem el CAU al nou local (escorxador) a on ubicarem la nostra bústia, fins ara situada a l'Ajuntament.

Ja arriba el bon temps, i amb això la possibilitat de poder fer activitats a fora, tenim moltes coses a fer, moltes coses en marxa.

El bon temps ens alegra a tots i també les ganes de fer coses, de no quedar-se a casa. I que millor que anar al CAU el dissabte a la tarda, un lloc a on disfrutareu d'un munt d'activitats per aprendre, juntament amb els monitors, a conviure amb altres nens i nenes, a respectar-nos els uns als altres, a conviure amb la natura, perquè en aquest planeta no només hi vivim nosaltres, estem envoltats per tota mena d'éssers vius, que ens fan la vida més fàcil, sense els arbres, les plantes i els animals no podríem viure.

Animeu-vos a venir!

Fins al pròxim CAU!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si si!! el pròxim cau ja està al caure!!!! ejjeje

que bé! ahir vam anar a portar algunes coses del vell cau (fet un cacau) al nou (tant brillant que feia cosa entrar!), i vam poder veure com ja no queda gaire perquè hi entrem!

Ens veiem aquest dissabte! muaks

petonets

Anònim ha dit...

ah! ahir també vam començar a mirar-nos les subvencions. Ens les hem repartit, però hem pensat que aquest dissabte ens podríem repartir lo referent als rpessupostos, ja que s'han de buscar preus dels materials, activitats, etc...

ok? així podrem aconseguir tindre un cau més xuli i més gran de cara a l'any que ve!!

Anònim ha dit...

Hola!!
sisi el cau nou es genial jo em vaig quedar parada de lo que ha canviat i de la currada que s'han fet!!
ens veiem dissabte!

sarai

Anònim ha dit...

El solet ja ha arribat!! ja en tenia ganes... Ben cert és que amb els dies que fa poques ganes tens de quedar-te a casa.

Espero que als nens i nenes també els hi hagi entrat la primavera al cos i que a partir d'ara el cau torni a tenir força i il·lusió per fer mil i una coses més.

Ens veiem aquest dissabte amb tots i totes!

Molts muakarrinetss!

Agrupament Escolta i Guia Marinada: ha dit...

Ei amics,
Pel que veiem porteu molta motivació al cos, i això està molt bé.
Des de l'Agrupament Marinada us enviem una abraçada i quedem a disposició de vosaltres sempre que ens necesiteu.
Molta sort.
Sempre apunt!