diumenge, 27 d’abril de 2008

CALÇOTADA

11:00 h comença l'aventura. Ens trobem tots a la plaça del toll per iniciar la caminada direcció la cabana de st. Jeroni, un cop alli ens disposem a passar un dia al tros disfrutant de la primavera.
Passem el matí jugant, pilotes, mocadors, macarrons, farina, xiulets... qualsevol cosa es bona per passar una estona entretinguda entre monitors i nens.


Després d'aquestes hores de corregudes al sol l'estòmac comença a fer "rau-rau", ens disposem a fer patrulles per organitzar ràpidament la feina i començar com més aviat millor a disfrutar de la ceba d'or. La taula estava parada i el foc no s'encenia... un cop superades totes les dificultats vam aconesguir coure els calçots i la llangonissa...

Ens havieu d'haver vist! Feiem un goig, per un moment els fulards van fer la funció de pitet i així vam poguer disfrutar d'aquell dina tant especial.


Un cop dinats i amb l'estòmac ple vam descobrir com es feia una motxilla per anar d'excursió, ja que el dia 9, 10 i 11 marxem d'excursió a Monistrol de Montserrat, on farem el cim de St. Jeroni entre moltes altres coses.


Després que la pluja neteges el cel, vam tornar a sortir a fora per jugar una estona més. S'acostava l'hora de recollir però no sense berenar abans de prendre el camí de tornada, el camí és va fer curt entre cançons, acudits i rialles...


Calçotada 19-04-08

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest dia va ser fantàstic! ens ho vam passar tots/es molt bé!
Entre el bon temps, els jocs, els calçots vam crear un ambientillo maco maco!

I ara només ens falta acabar el curs amb una excursió com cal!!!!
ueueueueueue!

Anònim ha dit...

Aquell dia va ser genial,tot i perdem l'inici.A la cabana super bé
això s'ha de repetir l'any que bé

Bona setmana i ànims amb la sortida no sabeu pas com m'agradadaria venir

Anònim ha dit...

Els calçots ens van sortir suuuper bons!! i ens ho vam passar molt bé amb el bon temps que feia (exeptuant les quatre gotes).

Pròxim destí: les meravelloses i enigmàtiques muntanyes de Montserrat!! Preparats??

Anònim ha dit...

Va se molt bons els calçots me vaig ficar mes negra del q estic jajajjajajajaajaj! adeu""


nerea serra**