dimecres, 7 de novembre de 2007

Sortida a Palau d'Anglesola

El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, nenes, nens, monitores i monitors ens vam vestir de pastorets i amb les motxilles a l’esquena vam anar cap al Palau d’Anglesola.
Allí ens havíem de trobar amb el famós pastor Robert, però clar, abans de visitar-lo havíem d’aprendre què volia dir això de ser pastor.
Per això, durant el matí, la comissió pixapina ens va fer unes representacions que ens ensenyaven aquest vell ofici. Vam aprendre que era la transhumància, com s’esquilaven a les ovelles, etc.

Havent ampliat el nostre coneixement pastoril i amb les panxes ben plenes, l’autocar ens va acompanyar a la granja del Robert. Per fi el coneixeríem! Ell ens va ensenyar a fer el mató i la cuallada, i també ens va explicar com es feia el formatge! En aquell taller vam aprendre molt! I a més vam berenar uns formatges boníssims!

Ben tips una altra vegada, vam anar cap al poliesportiu, on ens hi quedàvem a dormir. Allí vam tenir temps lliure per jugar al que ens vingués de gust. Més tard, però, havíem de començar a preparar el sopar. Entre tots ho vam fer tot: l’amanida els castors i les llúdrigues i els santjacobs els llops i les daines. Després de sopar, els més dormilegues van anar cap a dormir, i els que encara tenien ganes de gresca es van quedar a jugar al joc de nit.

L’endemà a primera hora alguns llops no tenien son i van decidir anar a fer gimnàstica al carrer! I també a preparar la xocolata desfeta per a tots els seus companys i companyes!
Durant el matí tots els nens i nenes van anar a fer una descoberta del Palau d’Anglesola, no podien marxar sense conèixer aquell poble que ens havia acollit tant bé. Havent dinat vam tenir més temps lliure per jugar a hoquei i a les 16:30 els pares i mares ens van venir a buscar per tornar cap a Arbeca! Va ser un cap de setmana en el que tots i totes, tant petits com grans ens ho vam passar molt bé!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Olele! Olala!! ja tocava que algú s'animés a escriure l'article!!
Doncs si Núria, com tu dius, ho vam disfrutar molt, tant els més petits com els més grans!

La Petjada del Secà ha dit...

va ser un cap de setmana molt fructifer per a tots (nuria ma agradat la paraula)em de continuar en la mateixa linea!!!

Anònim ha dit...

Crec que fer una sortida com la que vam fer és una molt bona manera de començar el curs. Passar tantes hores junts fa que ens coneguem i agafem confiança més aviat. A més és interessant poder fer tallers com el que fam fer.

Anònim ha dit...

fructífer - a: adj. Que dóna fruit.

Anònim ha dit...

Bones a tots,

només felicitat als redactors de la petjada ,sou uns artistes,

ens veiem aquest cau

dew

Anònim ha dit...

Ja tenim la fira aquí!!

Anònim ha dit...

buff.. quin cap de setmana més cansat, tot i que m'ho vaig passar molt bé, tot i el cansament, el fred i la cercavila. Em va agradar que us fiquéssiu a ballar allà al mig amb els nens, va ser un moment diferent, que no es troba en una cercavila normal i que a la gent em sembla que els va agradar.

Anònim ha dit...

hole!!!!

algú explicarà com va anar la fira??????????? jo no hi vaig poder ser i m'agradaria poder saber si tot va anar bé!!!

ens veiem!!! petonets