dijous, 29 de novembre de 2007

FIRA DE SANTA CATERINAAquests dos anteriors caus els nens i nenes de la Petjada del secà juntament amb els monitors hem estat preparant tot de productes artesans per poder vendre a la parada que varem fer el diumenge de fira.

Els llops i daines van ser els encarregats de realitar les pulseres i el sabó de casa,per l'altra banda els castors i llúdrigues van fer els porta monedes reutilitzant bricks de tot tipus,i també uns simpàtics clauers de la Petjada del secà.

A més, vam rebre l'ajuda d'unes quantes mares que ens van fer pastissos,cocs magdalenes i fins i tot xocolata desfeta.

Ha estat dos caus de molta feina però ha merescut la pena tot els esforços per poder fer aquesta parada a la fira,esperant que l'any que bé hi tornem a ser.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no vaig poder estar al primer cau on es van preparar el sabó, tot i que m'hauria agradat ser-hi, al segons, i vam tenir bastant feina preparant-ho tot. Però va valer la pena, ens ho vam passar molt bé, tot i el cansament que portàvem acumulat de tot el cap de setmana, i personalment em va agradar quan uns quants nens, nenes i monitores, i altres, es van ficar a ballar al mig del mercat la "polca d'ours". Crec que a la gent els va agradar. Com a mínim ens van aplaudir, cosa que normalment costa veure a les cercaviles

Anònim ha dit...

Va estar molt bé. La feina va ser recompentsant!
I als nens i nenes això d'estar a una paradeta venent els hi agrada, encara que al començament la timidesa no ajudava gaire...
I al final vam fer calerons... xD

Anònim ha dit...

Estic molt contenta que anés així de bé! Tot i que vaig estar als dos caus preparant el material, el dia primoridal (el de la fira) no hi vaig poder ser i em va saber molt greu!

Però vist l'èxit, segur que hi haurà molts més anys de paradeta de la petjada del secà!!!!

Anònim ha dit...

Hola!!!
Quin goig que feia la paradeta!!
Suposo que es va acabar tot, em fa rabia xq jo volia comprar alguna coseta xo que hi farem, val m�s aixi.
Estic contenta quan vec k la gent confia amb nosaltres, o m�s aviat amb vosaltres i col�labora amb les iniciatives.
Molts petonets.