dimecres, 17 d’octubre de 2007

Càsting superat!

El curs ja ha començat per a tots els nens i nenes de La Petjada del Secà!
El passat dissabte sis d’octubre va tenir lloc el Càsting per a tots aquells infants que volien incorporar-se com a membres de La Petjada.
Les proves van ser dures per totes i tots però amb esforç i atenció van aconseguir passar-les i poder formar part del grup.
Aquest any ja ha començat amb la divisió en dos grups per tal de poder realitzar activitats destinades a franges d’edat determinades i a partir d’ara els dos grups funcionaran per separat en la majoria de projectes.
Ara ja s’atansa la sortida d’inici de curs on pretenem que els nens i nenes es coneguin entre ells i amb els monitors i monitores. A la sortida tots serem uns bons pastors!
Amb ànim i il·lusió tirarem endavant aquest projecte i tots els que ens vinguin afrontant els petits problemes del dia a dia!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de superar totes aquelles dures proves, tots estem segurs de que La Petjada tirarà endavant un altre any! Amb ganes i ilusió per part de tots i totes farem que sigui
possible!

El pròxim cap de setmana cap a pasturar! jejejeje

petonets!

La Petjada del Secà ha dit...

Ara ja em pasat el casting i ens hem de mentalitzar que el curs torna a començar i de la millor manera, tot el ramat ens retrobarem i ens acabarem de coneixer!
un peto
sarai

Anònim ha dit...

Agafeu la boina i el bastó que ens en anem de pastura!!

Anònim ha dit...

Gent!
l'excurció ja està aqui!
engen pastorets!

Anònim ha dit...

Hola pastorets!!!
Com ha anat per palau??
Quants petonets us han donat??
I les ovelles?? Qui és el que s'ha quedat sense??
Molts petons des de Galiza per tots.

Anònim ha dit...

eo, s'hauria d'escriure l'article de l'excursió!!!!!!!!!